Elon Musk: Cybertruck wordt kleiner, niet normaler

Tesla Cybertruck update

Geen auto liet vorig jaar zoveel monden openvallen als de Tesla Cybertruck. Een pick-up die een middenvinger opsteekt naar alle designwaarden binnen autoland. Opperbaas Elon Musk laat nu weten dat de Cybertruck uiteindelijk iets anders voor de dag zal komen. Hoe anders? Een tipje van de sluier werd al via Twitter gelicht.

Waar anders dan Twitter laat Elon Musk weten hoe het gaat met de progressie van de Cybertruck. Een eigenaar van een Model 3 vroeg even hoe het zat met de evolutie van prototype naar productiemode en Elon reageerde prompt met de huidige stand van zaken.

Kleiner, maar niet normaler

Zo laat Elon weten dat de uiteindelijk productieversie zo'n 3% kleiner zal zijn. Exact in details treden doet hij daar niet. Waardoor het dus twee richtingen uit kan gaan. Ofwel wordt het huidige design gewoon 3% kleiner gemaakt, ofwel worden de overhangen korter gemaakt waardoor het uiteindelijk model 3% korter voor de dag zal komen.

Wel duidelijk laat Elon weten dat de middenlijn op de flank rechter komt staan. Daardoor is het mogelijk om de onderzijde van de ramen een stukje lager uit te laten vallen. Handig voor de zichtbaarheid rondom natuurlijk. Een 19 jarige designstudent ging met de beperkte info alvast aan het werk om de Cybertruck 2.0 vorm te geven. Dat kan je hieronder bekijken.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws