Veilig autorijden tijdens de coronacrisis? Laat uw auto of bus grondig reinigen

Auto reiniging Car Beauty Center corona virus

In tijden dat er een virus rondwaart, zoals nu met het coronavirus, is het van groot belang om uw auto, bestelbus of vrachtwagen goed schoon te houden. Covid-19 is een besmettelijke ziekte die snel van mens tot mens wordt overgedragen.

Een goede hygiëne is essentieel, óók van uw voertuig dat u (vrijwel) dagelijks aanraakt. Ter voorkoming van de insleep van virussen, maar ook bacteriën en schimmels is het heel verstandig om uw voertuig een desinfecterende behandeling te geven. Aarzel niet en maakt direct een afspraak met Car Beauty Center om veilig te blijven rijden.

Voertuigen ontsmetten om virusverspreiding tegen te gaan

Het coronavirus grijpt snel om zich heen. De maatregelen om besmetting te voorkomen worden continu aangescherpt. De overheid adviseert om auto’s en bussen grondig te reinigen en te ontsmetten om het gevaar van verdere verspreiding van het virus te reduceren. Het grondig voertuigen ontsmetten behoort tot de specialisaties van Car Beauty Center. Onze professionals geven zowel het exterieur als interieur van uw voertuig een desinfecterende behandeling tegen virussen, bacteriën en schimmels. Onze ervaren, gecertificeerde medewerkers beschikken over de expertise, ervaring, apparatuur en specifieke ontsmettingsproducten om u op deskundige wijze van dienst te zijn.

Ook interieurreiniging auto extra nodig in deze coronatijden

Het coronavirus vraagt om een schone auto, bestelbus, stadsbus of transportwagen. U wilt immers niet dat u na al dat zorgvuldige handen wassen en afstand bewaren alsnog besmet raakt met het virus. Alleen omdat u uw voertuig niet heeft laten desinfecteren. Car Beauty Center ontsmet de buitenkant van uw auto, met speciale aandacht voor de contactpunten als de portiergrepen, achterklep en deurkozijnen. Daarnaast verzorgen wij een grondige interieurreiniging. Het is noodzakelijk om alles wat u in de auto aanraakt goed te laten reinigen. Van de deurgreep, het stuur inclusief de bedieningshandels, de pook, radio en bekerhouder tot de gordels, armsteunen, stoelverstelling en raamstijlen.

Met een gedesinfecteerde auto op pad tijdens de coronacrisis

Een deel van de bevolking werkt in deze moeilijke tijden thuis, maar lang niet iedereen kan zijn auto of vrachtwagen laten staan. Bijvoorbeeld zorg- en hulpverleners, vervoersmaatschappijen, transporteurs, afvalophalers, docenten, overheids- en mediapersoneel. Zij moeten dagelijks gebruikmaken van hun voertuig. Maar ook uzelf om boodschappen te doen of medicijnen te halen. Car Beauty Center reinigt uw auto ook op locatie.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws