Black Friday: Nu de Ford Puma aan € 279 per maand tot 30/11

Ford Puma Titanium private lease

Van private lease ga je de komende jaren nog veel meer horen. Ford probeert daar nu al op in te spelen door tijdelijk een zeer scherpe prijs aan te bieden voor hun PUMA. Een Titanium versie(hoge versie) met de bekende 125 pk sterke 1.0 Turbobenzine heb je al voor 279€/maand*. Alle informatie kan je hier terugvinden.

Met Private Lease wordt de verzekering, het onderhoud, pechverhelping, belastingen en herverkoop allemaal geregeld. In dit geval ideaal voor iemand die gewoon af en toe wil rijden en niet te veel kilometers maakt op jaarbasis.

Ford Puma Titanium private lease

Wat zit er dan standaard op een Puma Titanium? 17 inch lichtmetalen velgen, chromen afwerking, automatische lichten, DAB radio, 7 luidscprekers, 8 inch aanraakscherm met navigatie, sfeerverlichting en parkeerhulp achteraan. De 1.0 Turbo Mild Hybrid met 125 pk is meer dan voldoende voor de Puma. Een uitgebreid verslag van de Ford Puma kan je via de link nalezen.

Ford Puma Titanium private lease

*Maandelijkse huurprijs BTWi, berekend op een duurtijd van 36 maanden en 22.500 km, met het servicepakket Drive, voor Ford Puma Titanium 1.0 ECOBOOST mHEV 125 pk, voor een bestuurder van 28 jaar. Private Lease is een verhuur op lange termijn (24 tot 48 maanden, max. 100.000km) zonder aankoopoptie en wordt aangeboden door Ford Lease (Axus nv), Bourgetlaan 42 te 1130 Brussel (FSMA 016860 A en ingeschreven in de KBO onder nr. 0403.429.730). Adverteerder: Ford Lease (Axus nv). Aanbod geldig van 16/11/2020 tot 30/11/2020 en voorbehouden aan particulieren woonachtig in België en onder voorbehoud van acceptatie van het dossier en van ondertekening van de offerte, het contract, de algemene voorwaarden, het loonsoverdrachtdocument en de verklaring met het oog op verzekeringsdekking. De huurder beschikt niet over een herroepingrecht in het kader van deze huurovereenkomst. Onder voorbehoud van wijziging in geval van veranderingen m.b.t. de catalogusprijs of van belastingen. Gelieve uw Ford-dealer te contacteren voor een offerte op maat en voor een volledig overzicht van de algemene voorwaarden.

Auteur: Auteur: Advertorial
Reacties: 0 reacties

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws