Win een deelname aan de Budapest Rally met een Suzuki Vitara!

Suzuki Vitara Budapest Rally 2022

Heb je nog een gaatje in je agenda van 15 tot 22 juli 2022? Dan hebben wij de ideale Autofans-kans voor je gevonden! Je kan namelijk een all-in deelname aan de Budapest Rally winnen, en dat achter het stuur van de nieuwe Suzuki Vitara hybride. Dit moet je ervoor doen!

Het roadtrippen stroomt zowat door onze aderen bij Autofans. We hebben er namelijk niet alleen onze podcastreeks naar genoemd, maar jaarlijks geven we samen met Suzuki ook een deelname aan één van de meest befaamde tours van het moment cadeau. Zo trakteerden we eerder al twee gelukkigen op een plekje in de Schotland Rally en was vorig jaar de Viking Rally aan de beurt. Dit jaar maak je kans om mee te rijden in de Budapest Rally.

Het traject

In de Budapest Rally rij je over de knapste wegen van Europa tot in – twee keer raden – Boedapest. Onderweg passeer je onder andere Frankrijk, Italië en Kroatië, en pik je iconische stukjes asfalt mee zoals de Stelviopas. De rit strekt zich uit over een afstand van 2.500 kilometer en duurt in totaal zes dagen, waarin je dagelijks ongeveer 450 kilometer Europa verkent. Tussendoor kampeer je in stijl, geniet je van eten voorzien door de organisatie van de tour en amuseer je je te pletter met de aanwezige autofanaten!

Suzuki Budapest Rally

All-in

Je hoeft je geen zorgen te maken over de voorbereiding, want nagenoeg alles is voorzien. Dit mag je verwachten indien je de uitverkoren Autofans-inzending wordt:

  • Deelname voor twee personen aan de Budapest Rally
  • Eten voorzien door de organisatie
  • Gebruik van de Suzuki Vitara 1.5 Strong Hybrid gedurende de rally
  • Kampeermateriaal (tent, twee slaapzakken, een luchtmatras met bijhorend elektrisch pompje, twee kampeerstoelen en een zaklamp) voorzien door Suzuki en nadien eigendom van de deelnemers
  • Terugvlucht van Boedapest naar Brussel op de laatste dag (22/07)


Daarnaast maak je ook kans om de kostprijs voor de brandstof die je tijdens de tour verbruikt terug te winnen. Suzuki laat namelijk drie Vitara's deelnemen, en wie aan het einde van de rit het zuinigst gereden heeft krijgt de brandstof terugbetaald. De andere deelnemers betalen zelf voor de brandstof, net als voor de tol en vignetten die onderweg aangekocht moeten worden.

Suzuki Budapest Rally

Zo doe je mee

Geïnteresseerd? Dan neem je zo deel aan de wedstrijd: Deel de link naar deze pagina of repost ons Facebook-bericht over deze wedstrijd op je eigen Facebook-account en stuur ons je persoonlijke motivatie in een videoboodschap naar wedstrijd@autofans.be. Inzendingen worden aanvaard tot 29 juni 2022 om 22u00. Wij nemen contact met je op indien je gewonnen hebt.

Veel succes!

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws