CEO KIA Belgium laat zich aan leugendetector snoeren ivm 7-jaar garantie

Dit zijn nog een marketingcampagnes waar de consument iets aan heeft. Geen belachelijk aantal spyshots insturen, geen belachelijk hoog aantal pk onder de kap proppen en geen ongeloofwaardige boodschappen verkopen. Kia gaat met deze 'reclame' spot naar haar essentie, namelijk de enige constructeur die zeven jaar garantie geeft op alle vlakken. Nu bleek dat de consument daar wat vragen bij had. Velen hadden het idee dat er ergens een addertje onder het gras school, en om die onzekerheid de wereld uit te helpen, liet de CEO van Kia België, Benoit Morenne, zich vastsnoeren aan een leugendetector om alle vragen rondom de zeven jaar garantie te beantwoorden. Want als CEO op zulk moment liegen, dat doet toch niemand? Kijk bij meer lezen voor de video!

Reacties: 4 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
BizkiD 00:21
afbeelding van BizkiD

Leuk idee!

Pieter Aertgeerts 09:35
afbeelding van Pieter Aertgeerts

Het is blijkbaar al een jaartje oud, maar desalniettemin leuk om opnieuw te vermelden dan ;)

Mesoerrie 12:38
afbeelding van Mesoerrie

Ik had het alleszins nog niet gezien.

Zeer leuk initiatief.

En eigenlijk is het zo simpel als wat hé, KIA speelt in op zowat het belangrijkste voor een particulier, namelijk een betrouwbare auto. Bouw een degelijk product, bestaande uit degelijk geteste onderdelen en veel kan er niet misgaan. Moesten meer merken een voorbeeld aan nemen.

Ponrow 17:22
afbeelding van Ponrow

Liever een auto waar ik weet dat ik 7 jaar kan op vertrouwen en geen stukken aan heb i.p.v. een kia die je midden op de autostrade in de steek laat maar wel onder garantie gerepareerd word.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws