Autofans Videotip: BMW 1 M vs Audi RS3

Een veelbesproken discussie, wie is nu de snelste hatchback van het moment. De BMW 1 M of de Audi RS3? Gaan we voor achterwielaandrijving (BMW) of vierwielaandrijving (Audi), handgeschakeld (BMW) of DSG (Audi)? Hun vermogen is alvast hetzelfde, beide 340 pk en 450 Nm. Het Britse magazine Auto Express neemt de verantwoordelijkheid op zich en zet beide wagens tegenover elkaar in een dragrace. Benieuwd wie de snelste is? Bekijk de video bij meer lezen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Techno Patat 19:39
afbeelding van Techno Patat

En toch verkies ik (zelfs als niet bmw fan) de 1m! Kheb de RS3 in real life gezien vorige week en ik vond het een beetje een teleurstelling! vooral de achterkant komt totaal niet over...

De voorkant is best wel dik. De 1m maakt dan toch een betere indruk! en wegens veel geleende techniek van de M3 moet dit toch wel een zeer leuke rijdersauto zijn!

Kenny 10:25
afbeelding van Kenny

Geef mij toch ook maar de 1M. Het draait em niet om hoe snel je van het stoplicht vertrokken bent, maar hoeveel plezier je aan dat vertrekken beleeft :-). Bij de Audi lijkt het me toch maar een saaie bedoening te zijn, een beetje zielloos.

Wim 12:38
afbeelding van Wim

de BMW houdt nog redelijk goed stand vind ik, ik had een iets groter verschil verwacht

Yvesw 21:48
afbeelding van Yvesw

Ik verkies toch de Audi... Snel, lekker koel (geef maar toe, ons huis willen we zo strak mogelijk, waarom niet onze auto :p ) en een koffer waar je nog iets in kan steken als je een weekend sport beoefent... Goeie deal van Audi!

Techno Patat 21:22
afbeelding van Techno Patat

Net Meegereden met een maat op de nordsleife! En na ingehaald te worden door eennrs3 ben ik fan van die rs3! Wat een geluid! Ik heb 2 (rode) rs3's gezien, en 5!! 1m's! En die 1m's zijn retesaai qua geluid, en saai uitgevoerd (allemaal wit en zwart, beetje zoals een boek)! Die rs3's zagen er nogtands zeer leuk uit!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws