Autofans videotip: Chris Harris neemt ons mee in de geschiedenis van de Mercedes SL

Mercedes lanceert dit jaar de volgende generatie van de Mercedes SL. Het vorige model dateert technisch gezien al van van de eeuwwisseling en om die reden werd het wel echt tijd om deze top roadster wat moderner te maken. Voor de gelegenheid neemt Chris Harris ons even mee in te de tijd om stap voor stap na te gaan waar dit model in de essentie eigelijk voor moet staan.

Starten doen we natuurlijk met de immer klassieke W198 300SL. Vervolgens is de W113 SL230 Pagode uit de jaren '60 aan de beurt om daarna te worden gevolgd door de topper uit de seventies, de SL R107.

Tot slot neemt hij natuurlijk ook plaats achter het stuur van de nieuwe SL500 en laat hij zijn ongezouten mening los op dit nieuwe model. Wat Mr. Harris uiteindelijk beslist over de nieuwste generatie Mercedes SL, zal je ontdekken door te kijken naar onderstaande video.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Wim 13:05
afbeelding van Wim

toptest

Yvesw 13:10
afbeelding van Yvesw

Op zen Harris eh ;)

Wim 14:05
afbeelding van Wim

idd, neemt tenminste de tijd om de oude SL's voor de camera te brengen :)

Techno Patat 23:38
afbeelding van Techno Patat

Leuk filmpje! Doet me verlangen naar deze zomer! Een maat van me zijn vader is mede-voorzitter van de evenementen comissie van de Pagode Club! En deze zomer doen ze in Duitsland een 2-daagse! 3x raden wie er de rondleiding op de Ring zal geven??? En voor pace-car zal spelen :P! Er komen ook enkele S600 pullman's uit dezelfde jaren, SCHITTERENDE wagens!

Ot: ik had niet verwacht dat Harris de SL's zo leuk ging vinden! Net omdat ze zo comfortabel zijn, en Harris heeft het niet echt voor cruisers! Eerder voor tail-happy speelgoed!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws