Autofans Videotip: Chris Harris test Noble M600 vs Atom V8

Chris Harris, één van de beste, al dan niet de beste automotive journalist vroeg zich af wat de meest angstaanjagende wagen is die je rond de Nordschleife kan jagen. Hij koos er twee uit, de 475pk sterke Atom V8 en de 650 pk sterke Noble M600. Na deze moeilijke keuze onderwierp hij beide aan een stevig rondje doorheen de groene hel. Voor beide wagens is het -naar het schijnt- de eerste keer op de 'ring...

 

Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Techno Patat 14:38
afbeelding van Techno Patat

Eerste keer time-attack dan! Want ik heb al een Atom V8 gezien in privé handen op de Ring! Maar dan kan je ook niet echt een tijdje zetten hé! En het was op de oude Nordsleife! Niet op het VLN-track!

Over de tekst: Ik vind Chris DE beste journalist! Die man zegt wat je wil weten en van auto's die we al gemeenschappelijk hebben gereden kwamen onze meningen volledig overeen! Qua bochten hebben we bij dezelfde bochten dezelfde haat/liefde verhoudingen :p! Wat zou ik graag eens naast die man zitten in een rondje NS, kan er denkek nog veel van leren!

Dit is trouwens de Noble M600 die Top Gear gereden heeft in Italie (Zie nummerbord, het is degene die Hammond kreeg nadat zijn LHD kapot ging :p!)

Grappig hoe een M3 bijna volledig stilstaat als dat spel eventjes trekt! En het is trouwens niet echt de groene hel aangezien hij begint op de Nurburgring GP-track en gaat dan door naar de groene hel! Genaamd de VLN-track! Ook grappig voor mij dan dat hij nog niet voluit durft te rijden maar dat hij echt moet remmen op plekken waar ik met <a href="http://youtu.be/UxIgKx3xS1M">mijn Alfa</a> (toch al geen traag ding) volgas doorga :p!

Die Swift mocht wel plaats maken in karrousel! Op zich maken de auto's niet veel plek imo! Niet echt netjes van die mannen!

Die Noble is wel een zalig ding! Die wastegate van die turbo klinkt zalig! En Chris spreekt in het begin precies niet veel :p! Nogal een indrukwekkende wagen dus :D!

Ponrow 18:02
afbeelding van Ponrow

@ patat als je ziet hoe snel dat ding weg accelereert vergeleken met die porsches of bmws dan zou ik ook wel even niet weten wat zeggen:D en die wastegate is idd wel lovely.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws