Mega videotip: de afgelopen week in Rusland

Rusland: het land van wodka, corruptie en dashcams. Deze combinatie heeft al meermaals voor interessante YouTube filmpjes gezorgd, en deze week is het weer van't zelfde. Vier filmpjes uit Rusland, gaande van een straaljager tot een bulldozer, allemaal uit de afgelopen week.

We beginnen met het, naar Russische normen, rustigste filmpje eerst. Een wagen van de rijschool kan niet meer remmen en slalomt - verbazing wekkend genoeg zonder een andere wagen te raken - door het verkeer om uiteindelijk 180° gedraaid tot stilstand te komen. Gelukkig zonder het overstekende gezin te raken.

Gek genoeg? Nah, we doen er nog een schepje bovenop. Een Russische straaljager, Sukhoi-24 voor de kenners, vliegt wel heel dicht over de rijweg. Het hart van de gillende vrouw moet volgens ons alvast een aantal tellen hebben overgeslagen.

De Russische autoriteiten hebben ondertussen bekend gemaakt voorgaand filmpje te gaan onderzoeken. Of ze de verantwoordelijke kunnen berechten, dat is een andere zaak.

We blijven in hetzelfde militaire thema en geven jullie een helikopter die - jullie hadden het al kunnen raden - iets te dicht over de weg vliegt. Blijkbaar moet je niet alleen oppassen voor de dingen rondom jou, maar ook de dingen boven je. Voorlopig is de onderkant van je wagen nog veilig, maar wie weet welke geheime voertuigen hebben de Russen nog liggen uit het Soviet-era.

Afsluiten doen we met de boodschap "don't drink and drive", maar dan op zijn Russisch. Een man die duidelijk teveel binnen heeft kruipt achter het stuur van een bulldozer en helpt de lokale carrossier ineens aan een hoopje nieuwe klanten. Tegen hun wil.

The internet has gotten significantly better ever since the Russians started installing dashcams

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Dequal 22:29
afbeelding van Dequal

En vandaag nog een helikoptertje die het leuker vond om de baan te volgen naar Moskou dan de officiële vliegroute. http://www.youtube.com/watch?v=hU-CnJoM448

Dequal 22:30
afbeelding van Dequal

Oops te snel gepost, zat er blijkbaar al tussen, excuses!

Techno Patat 22:33
afbeelding van Techno Patat

En die bulldozer heeft dan nog eens een platte band! Als je weet wat zo een band kost wil je daar echt niet mee doorrijden tot hij helemaal kapot is!

En die vrouw roept nog zo luid niet bij die Jet, mijn vriendin zou de helft van Tielt samenroepen, ook al was het in Rusland :P!

Gergo 13:31
afbeelding van Gergo

Hier is een fb pagina met dashcamfilmpjes: https://www.facebook.com/carmera.eu

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws