Hoe je vrouw reageert als je plots een GT-86 hebt gekocht

Dit geniale reclamefilmpje is gebanned van de Amerikaanse televisie. We zien een vrij realistische samenvatting van hoe onze wederhelften zouden reageren als we ze plotseling voorstellen aan onze nieuwste aanwinst. Leuk voor ons is dat het extra herkenbaar is...

Extra herkenbaar? Het filmpje bevat ondermeer enkele spraakzame Belgen. Waarom er voor "ons" is gekozen in dit Amerikaanse filmpje is ongekend. Maar zo zien we dat niet iedereen zo blij is over een betaalbare sportwagen in de garage. Tenminste niet als vrouwen plots oog in oog staan met man's laatste folietje! Wij reden de GT-86 enige tijd terug, rijtest kan je hier terugvinden.

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Techno Patat 09:01
afbeelding van Techno Patat

Haha, heb ik ook gedaan met Sanne toen ik met de A-klasse gereden had :P! Kwam ik thuis met een prijsofferte en khad haar wijsgemaakt dat het m'n koopcontract was :D! De blik in haar ogen op onweer en zonder eten naar bed was zowat het resultaat :P!

Yvesw 10:29
afbeelding van Yvesw

@Patat: Idem dito met de Veloster Turbo :-p

Heb het clipje al een hele tijd terug gezien (hipster 4 life) en ik vind het prachtig. Geen gestileerd gezwans van de GT86 die door een desolate stad rijdt na de apocalyps. Nee, gewoon rauwe pure emoties met een bende die zo lijkt te zijn weggelopen uit Dimitri Verhulsts "De helaasheid der dingen".

logic 18:04
afbeelding van logic

Is een Belgisch spotje jongens, van happiness brussels.

Dequal 21:23
afbeelding van Dequal

Geniale reclame, prachtig gefilmd ook zo driften in die mijn. Kudo's for Toyota!

Yvesw 13:05
afbeelding van Yvesw

@Ponrow: Een GT-86 staat gelijk aan 400 paar schoenen... Daarom dus ;)

driver 09:10
afbeelding van driver

Leuk filmpje met een mooie ondertoon van waarheid. Vrouwen zullen het nooit snappen. Ook veel mannelijke chauffeurs niet, zij die nooit met een achterwielaandrijving mèt sperdifferentieel gereden hebben. Rijplezier, daar gaat het om en geen enkele voor- of vierwielaandrijver kan daaraan tippen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws