Testosteron: Fast & Furious 6 teaser trailer

TANKS!

De Fast & Furious reeks hoeft geen introductie. Anderhalf uur hersenloos vertier met snelle wagens en ontploffingen, het mag er ook zijn. Oscars gaan de films nooit winnen maar toch zien we er elke maal opnieuw naar uit. Zo ook bij deze eerste trailer van de zesde film in de reeks.

Tanks. Vin Diesel. Een Land Rover Defender. Dwayne 'the rock' Johnson. Een getunede Nissan GT-R. Een oranje Plymouth Superbird. Een Alfa Romeo Giulietta. Muziek van The Prodigy. En ohjah, Michelle Rodriguez.

Hoeveel versnellingen Vin Diesel's wagen deze keer telt valt nog af te wachten, maar minder dan 15 zullen het er alvast niet zijn. De film komt op 22 mei bij ons in de bioscoop.

Laatst gepubliceerd

Reacties (11)

Plaats een reactie
Yvesw 12:47
afbeelding van Yvesw

Inderdaad... Een doofpotoperatie lijkt me nodig :-p

Techno Patat 20:59
afbeelding van Techno Patat

Ik ben al een keer aan zoiets begonnen! Niet doen jong, dat loopt altijd af met een 17x 'ik kan niet, is iets tussen gekomen' :D!

Maar als je het doet: count me in!

Techno Patat 07:26
afbeelding van Techno Patat

Heb je facebook kevin? Anders maak je een evenement aan als het zover is en nodig je mensen uit. Of je maakt eerst een doodle oid...
Ik heb hier ondertussen al de meeste vaste reaguurders op facebook, dus kunnen we samenwerken en nodig ik dan iedereen uit :)! Mijn facebook is lekker moeilijk: www.facebook.com/techno.patat ! (Ook andere autofanners die ik nog niet heb zijn welgekomen mits ze tegen de nodige porties flauwe humor kunnen :)! )

Quin 12:52
afbeelding van Quin

Ik wil enkel de Giulietta-scène zien :p.

Techno Patat 13:26
afbeelding van Techno Patat

Ik wil hem wel helemaal zien. Fast five vond ik best wel vet, en het is leuk dat het weer met heel de crew is, niet zoals de tokyodrift en fast en furious...!

Mathieu 12:01
afbeelding van Mathieu

Een van de weinige serie films waarbij het uitmelken mijn niet stoort. Ik vind het een zalige reeks en de ene al beter dan de ander, maar die zal ik zeker met plezier bekijken.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws