Range Rover vs Porsche Cayenne: Off Road [VIDEO]

Range VS Cayenne

De Range Rover is al enkele jaren kwaad op zijn soortgenoten die graag pronken met hun bling bling in stedelijke omgevingen. Om voor eens en altijd te tonen dat hij nog steeds de baas is, neemt hij - aartsrivaal en überpatser - een Cayenne mee naar een drassige heuvel. Het resultaat werd door Autocar op beeld gezet.

Toegegeven, de Range Rover bedacht dit plannetje niet zelf wegens het ontbreken van een eigen besef (alhoewel met al die elektronica tegenwoordig). Het idee komt van de jongens van Autocar. Wegens de Britse nationaliteit van de journalisten moeten we er uiteraard geen tekening bij maken welke wagen hun voorkeur heeft.

Het resultaat zie je in onderstaand filmpje al blijft het frappant hoe sterk beide wagens zijn. Als extra kanttekening moet wel gemaakt worden dat de Cayenne op velgen ter grote van een gemiddelde profvoetballer zijn ego staat - en op zomerbanden - terwijl de Range Rover iets beter schoeisel heeft om de geasfalteerde wegen te verlaten. Desalniettemin blijft het leuk om wagens van + 100.000 euro te zien brakken in het slijk.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Simon 19:53
afbeelding van Simon

Vergelijkbare banden?

Yvesw 20:23
afbeelding van Yvesw

@Simon: Verre van (zoals al aangehaald in het artikel) ;-) De Cayenne staat op zomerbanden - die tevens een zeer laag profiel hebben -, terwijl de Range Rover op (volgens mij) all seasons banden staat.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws