Feelgood: Buurmeisje ophalen van school in een Aventador

Hoewel het de titel kon zijn van een +18 film, gaat het verhaal over iets heel anders. Allen Wong - miljardair en eigen van Rego Apps - besluit zijn buurmeisje van vroeger, die het door familiale redenen moeilijk heeft, op te halen van school met een knalblauwe Lamborghini. Wat volgt zijn vijf minuten aan feelgood beeldmateriaal.

Wong woonde vroeger in een arme wijk naast een familie waar hij van tijd tot tijd de dochter van naar school moest brengen. De vader van de familie stierf op jonge leeftijd waardoor de familie geen geld had voor een wagen. Daarenboven is de vrouw des huizes een alcoholist en steelt ze geld van haar dochter. In een notendop: de basis voor een dramafilm. Nadat Wong zijn fortuin verdiende, verhuisde hij naar Florida.

Een paar maanden terug besloot hij echter om zijn thuisstad te bezoeken en nam hij zijn Lamborghini mee. Het leek hem dan ook een goed idee om zijn vroeger buurmeisje te verrassen.

Dit alles goot hij in een filmpje. Niet om naam en faam te kweken op youtube of om het meisje te imponeren, wel om geld in te zamelen. Al het geld uit reclame-inkomsten via Youtube worden op een rekening gezet voor het meisje haar college fund. Wong gaat zelfs een stap verder en verdubbelt het bedrag.

Het filmpje zorgde al voor honderden dollars voor de jongedame haar college fund. Wij zijn vooral blij dat er nog goede mensen op de wereld zijn die hun rijkdom willen delen met anderen. Good guy Allen Wong.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws