Seat Leon kuist straten [Video]

Seat Leon Static Tuning

In het tuningswereldje is het sociaal aanvaard dat wagens lager hangen dan goed is voor de Belgische verkeersdrempels. Deze Engelse eigenaar gaat toch nog een stapje verder met zijn Seat Leon. Vaarwel bodemplaat.

Dus jij dacht dat je sportieve kar wat te laag hing om in alle comfort over de Belgische wegen/ putten/ drempels te zoeven? Neem dan maar eens een kijkje naar deze static Leon. Hier spreken we niet meer van hoeveelheid bodemvrijheid, maar van hoeveelheid bodemschraapsel hij opvangt per kilometer. Er is trouwens geen luchtvering - airride voor de hippe jongens - om de wagen terug de hoogte in te duwen. Deze Leon ligt vast - static voor de hippe jongens - op zijn vering (als er überhaupt nog vering onder zit).

Kijk maar waarom je blij mag zijn dat je nog je oprit kan afrijden zonder schade:

Overdreven laag, of willen jullie allemaal zo rondrijden?

Laatst gepubliceerd

Reacties (10)

Plaats een reactie
Adriaan 10:39
afbeelding van Adriaan

Waarom? Dat is wat er in mij opkomt als ik zo'n auto's zie. Kost handen vol geld als je uw auto in goede staat wilt houden, compleet niet comfortabel, en voor zo'n gevallen is het woord nutteloos uitgevonden in mijn mening. Op parcours tot daar aan toe, maar dan moet je niet over een verkeersdrempel... Maar zelf daar hebben de auto's meer bodemvrijheid dan dit geval. Ach ja, de carrosier en bandenmarchant zullen er maar wel bij varen zeker.

Yannick 10:50
afbeelding van Yannick

echt compleet idioot... mijn mazda was vroeger verlaagt en dat was nog altijd 11 cm boven de grond... vond ik al te weinig speling op sommige momenten. ik vind het is vele gevallen wel mooi om ze zo te zien staan... zo plat op hun buik maar als ze ook zo wegrijden den ik wel van mongo.... beter airride steken maar das so not done in de STATIC community he...

Wim 13:15
afbeelding van Wim

don't get it :)

Sandro 13:23
afbeelding van Sandro

Nutteloze geldverspilling!

HotHatch.be 09:50
afbeelding van HotHatch.be

Nochtans geen goedkope bumpers die erop zitten van een FR/Topsport...

Claeys 17:22
afbeelding van Claeys

Zelfs zijn hond is verlaagd...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws