Straatlegale Astra OPC Extreme krijgt promovideo op circuit [VIDEO]

Opel-Astra-OPC-Extreme

Wat doe je als je een racemachine voor de straat maakt? Een promovideo op circuit maken natuurlijk! Opel probeert hiermee de interesse voor de extreme OPC nog wat meer aan te wakkeren. Want genoeg interesse = productiemodel.

Momenteel is het nog een concept, maar als genoeg mensen interesse tonen zijn de Duitsers wel van plan om een gelimiteerde productie te maken. De Astra OPC Extreme haalt zo'n 320 pk uit een 2.0 benzine (die we ook al kennen vanuit de reguliere OPC) en belooft ongeziene prestaties op de weg.

Daarvoor werd op serieus op comfort bespaard. Zo verdwijnt de achterbank, staat de wagen een stuk harder en krijg je sportstoelen met zespuntsgordels. Oordeel vooral zelf of je het warm krijgt van de Astra OPC Extreme:

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Wim 09:22
afbeelding van Wim

@patat: kan je daar ook geen broodjes mee leveren? :)

Techno Patat 12:27
afbeelding van Techno Patat

Ik ga geen broodjes leveren ze, gewoon op papier om wat kosten te kunnen aftrekken ;-)! Maar die kosten zijn dan meer verplaatsingskosten voor de zaak, naar vergaderingen, demonstratie's enzo :-)!

En nee, m'n plan staat vast :P! Of het uitvoerbaar zal zijn is nog een gans ander punt :P! Maar als je je geen hoge doelen stelt in het leven, waar eindig je dan 'maar' :P?

Ot: ik vind het een beetje een raar ding... Een 'extreme', maar dan wel met leer rond de pook en een stuur met knoppekes? En een volledig dashbord? Dat kan gerust nog extremer hoor, net als het -saaie- filmpje overigens :D!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws