Hoe je op je 25 jaar een Audi R8 kan hebben [Video]

audi-r8-owner

Niets wekt meer wrevel op dan jonge mensen in knappe wagens te zien. Echter wordt er soms vergeten dat ze hemel en aarde verzetten om achter het stuur van hun droomwagen te kunnen zitten. Hierbij het heerlijke verhaal van de 25-jarige Chris met een Audi R8.

Chris van DedicationBlog had één groot doel in zijn leven: Hij zou en moest een Audi R8 hebben. Dankzij hard werk en - we zullen het woord dan toch maar gebruiken - dedication heeft hij zijn droom kunnen verzilveren. In volgend filmpje legt hij uit hoe hij er op 25-jarige leeftijd in geslaagd is om een supercar aan te schaffen.

Wat is jullie droomwagen en hoever zouden jullie gaan om hem te bezitten?

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Techno Patat 18:10
afbeelding van Techno Patat

Hij heeft hem allesinds niet verdiend door charismatische video's beknopt te houden :p! Djeezes, 5 minuten in de video en ik weet net van z'n derde jobke :p! Hij is NOG erger dan ik, bijna even erg als een oud vrouwtje die al gans haar leven alleen is :p!

Wel chapeau, ik ben het ondertussen beu dus ik kijk niet verder. Maar het is wel duidelijk dat het er is door zelf hard te werken, door ergens voor te gaan en door juiste beslissingen te nemen i.p.v. te wachten tot de beslissingen naar je toe komen!

Ot: Dreamcar is een Pagani, het maakt niet uit dewelke! Gewoon IETS van Horacio zijn hand :p! Hoe ver ik er voor ga: Ik ben realistisch genoeg om te weten dat het onhaalbaar is :p, niet ver dus!

Maar ik begin wel mijn bakkerij met ergens in het achterhoofd de hoop van een AMG ;)! Maar als je voor een droomauto een zaak moet starten ga je er niet raken, ik start vooral mijn zaak om mijn eigen ding te kunnen doen. Hard werken moet je als bakker sowieso, dan kan je het beter voor eigen rekening doen!

Yvesw 18:45
afbeelding van Yvesw

Drugs dealen... Nee, leren coderen en daarmee rijk worden (zoals zovelen eigenlijk). ;-)

Kenny 21:30
afbeelding van Kenny

Met gladde verkooppraatjes en vlotheid zal hij het idd niet gedaan hebben :-).
Maar toch, kudos! Zo zie je maar hoe het kan lopen met een juiste aanpak en doorzettingsvermogen. Het werkt best wel inspirerend op me :-).

DasHaus 09:08
afbeelding van DasHaus

Chapeau voor die kerel dat het hem gelukt is, maar een video als deze waarbij een 25-jarige vanuit zijn audi r8 vertelt dat hij school heeft verlaten op zijn 16de geeft m.i. toch de verkeerde boodschap aan jongeren. Voor elke vroege schoolverlater als hij zijn er 1000 die in de supermarkt aan de kassa staan voor de rest van hun leven.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws