A3 clubsport quattro concept is spoilertastisch [Video]

audi-a3clubsport-concept_001

Vandaag start het Wörthersee Tour-tuningfeestje in Oostenrijk. Daardoor krijgen we eindelijk al die heerlijke concepts in het echt te zien. De spits wordt afgebeten door de A3 clubsport quattro concept met 525 pk en een spoiler die de McLaren P1 jaloers maakt.

We wisten dat hij een actieve spoiler heeft achteraan die fungeert als airbrake bij stevig remmen. Maar dat hij zo extreem ging zijn konden we niet afleiden van de persplaatjes.

Naast het spoilergeweld krijgen we ook de 2.5 vijfcilinder te horen. Het geluid blijft best subtiel voor een wagen met +500 pk. Oké Audi, jullie hebben de aandacht gehad met jullie showcar, ga nu maar snel de RS3 maken.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Carlos 16:00
afbeelding van Carlos

Ik vind het geluid er iets over. Te schel naar mijn mening. Kan ook aan de camera liggen maar dan nog ^^.
Verder... Audi maak die RS3 sedan!!
Maar dan wel de uitlaten wat dieper steken. Deze komen nu wel ver uit naar buiten, te ver. Gelukkig is het een concept, denk ik dan ^^.

Techno Patat 16:39
afbeelding van Techno Patat

Na een weekendje Ring ben ik tot de vaststelling gekomen dat er de laatste tijd maar weinig lekkere geluiden meer tussenzitten :(! Bijna elke moderne bmw, audi of amg die langskwam moest echt al doortrekken om goed te horen :(! Bij de Porsche's waren de non turbo modellen ook serieus in het voordeel ze!

Als je daar dan hun oude equivalenten naast zette waren die qua geluid allemaal bakken beter! Ik stem dus voor dit geluid, lekker rauw en laag in toeren ook al goed hoorbaar! Geef 'em maar zo af :-)!

Carlos 18:43
afbeelding van Carlos

Mja in dat opzicht heb je wel gelijk.
Als moeten ze ook iets gaan doen aan die achterbumper. Het valt me nu harder op met het circuit filmpje te zien :p De bumper is er zo wat opgeplakt... Is niet echt in proportie met de rest van de achterkant :p

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws