Daar kan je je truck ook voor gebruiken, ja

maak een regenpijp vrij met je truck

In Amerika kan je je truck voor veel dingen gebruiken: voor een spelletje tug of war, voor een dragrace of voor slecht een opligger op te rijden maar dit ... dit is eigenlijk wel geniaal.

Elk schitterend redneck filmpje begint met "We were drinking.", een theorie die ook stand blijft houden na dit stukje denkwerk. Keith Cutler en zijn schoonbroer hadden een 120 meter lange buis die vol met water was gelopen, en hun stofzuigers kregen het niet opgelost. Gelukkig zijn er nog echte denkers op de aarde, en opperde er iemand om de buis gewoon aan de uitlaat van een truck te hangen. Een verlengstukje en wat tape later ...

De GMC 2500 Diesel in dit filmpje is met zijn 300 pk sterke 6 liter V8 turbodiesel ideaal om werkmateriaal te vervoeren, en blijkbaar ook om water door een 120 meter lange buis te jagen. The more you know!

En voor wie denkt dat de motor daar niet zo goed tegen kan: bij Mythbusters vonden ze indertijd geen problemen, en in Australië gebruiken ze het zelfs om de auto zelf omhoog te heffen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws