Jessi Lang vertelt emotioneel herstelverhaal na hevige crash met ABT R8 GTR op autobahn [VIDEO]

jessi-lang

Presentatrice Jessi Lang van Motor Trend kreeg vorig jaar te maken met een hevig ongeval op de Duitse Autobahn. Haar herstelverhaal vertelt ze nu in deze emotionele video.

Het ging Jessi Lang vorig jaar voor de wind. De Amerikaanse maakte heerlijke video's, kocht leuk speelgoed voor haarzelf en ging richting Duitsland om wat heerlijke stukken te schieten. Eén daarvan ging over de ABT Audi R8 GTR. Tijdens de testrit op de Autobahn ging het echter stevig fout. Op het laatste moment kwam iemand van het rechtervak met een slakkengangetje opgeschoven naar links. Een impact was onvermijdelijk...

De wagen was herleid tot schroot, net zoals Jessi haar benen en een resem aan organen. Haar lang pijnlijk herstel heeft ze nu in een emotionele video verwerkt. En het laat je even stilstaan waar je als Autofan dagdagelijks mee bezig bent.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Techno Patat 16:32
afbeelding van Techno Patat

Respect voor haar allesinds! Ik kijk normaal gezien nooit naar dit soort filmpjes, nu dacht ik: voor AF maak ik een uitzondering en djeezes je denkt toch wel 2x na bij wat je hobby eigenlijk is zeg!

Wim 13:02
afbeelding van Wim

daarom was die dus van het scherm verdwenen, god zei dank voor de rolkooi

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws