Hyper 5: Wat is de ultieme supercar? [DEEL 3]

hyper-5-video-global

Verschillende supercarbouwers zijn er niet al te scheutig op om hun bolides het te laten opnemen tegen rivaliserende auto's. Tot op zo'n punt dat constructeurs gewoonweg de toestemming niet geven. Maar wat als je vijf eigenaars bij elkaar krijgt van supercargeweld? Wel, dan krijg je deze heerlijke videoreeks.

Vandaag al het laatste deel van deze epische 3-ledige vergelijkingstest tussen de Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder, McLaren P1, Bugatti Veyron Super Sport en Pagani Huayra. Het slot vormt dan ook een mooie apotheose aan het verhaal. Ietwat korter dan de andere episodes, dat wel, maar met zoveel supercargeweld nog steeds vermakelijk.

Thema van deze aflevering? Dragraces en het opstellen van de ranking. Welke supercar bovenaan staat?

Bekijk hier Deel 1 en Deel 2

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 16:27
afbeelding van Techno Patat

De winnaar van mij is eigenlijk de verliezer! Dat de Pagani met hun ontwikkelingsbudget, simpele manier van bouwen (geen 4 turbo's en 1200pk, geen electrostuff....), klein klein bedrijfke, veeeeel pk's minder dan alles en iedereen, verreweg de knapste van allemaal en eigenlijk echt de auto die ik zou kiezen :-)!

Dat hij iets 'trager' is spijt me niet, snel genoeg denk ik :D!

Jos D. 00:46
afbeelding van Jos D.

In de veronderstelling dat dit allemaal echt is :-), bevestigt dit enkel dat de Veyron alles is behalve een sportwagen laat staan een hypercar. Zelfs in een rechte lijn slaagt de Veyron er niet in de beste te zijn ondanks zijn PK overwicht. Waarom ze dat ding als maatstaf genomen hebben, is me dan ook een raadsel.

Techno Patat 00:55
afbeelding van Techno Patat

De hoogste kostprijs EN hij was nu wel de eerste ook hé :-)! De veyron loopt al een tijdje mee :-)!

Uw reactie