Nieuwe Porsche Panamera toont zich duidelijk in video

video-panamera

Halverwege dit jaar lanceert Porsche haar nieuwe generatie Panamera. Dat het merk volop aan het testen is met de zakensedan is dan ook niet uitzonderlijk. Een spotter wist een bijna onafgeplakt exemplaar te betrappen in thuishaven Stuttgart. Geinig; hij wist zelfs de verbruiksmeter van de plug-inhybridevariant vast te leggen.

Youtubevideo's met afgeplakte gespotte wagens zijn al lang geen uitzondering meer. Aan deze video geven we toch graag wat extra aandacht. Want niet enkel zie je een bijna naakt exemplaar van de nieuwe generatie Panamera, de filmer deed ook de moeite om het interieur vast te leggen. Daar zien we een joekel van een touchscreen waarop wat meer informatie prijkt over de rij-details. Lollig: het gemiddeld verbruik van de afgeplakte testwagen steekt op 10,3 l/100 km.

Niet echt top voor een V6-stekkerhybride. Al weten we natuurlijk niet hoe er gereden is met de Panamera (lees: bijvoorbeeld continu 250 km/u op de snelweg). Aan de buitenkant zien we dan weer dat de kofferklep iets vloeiender past in het geheel.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws