Ken je Weekendshift de nieuwe videoshow van Autofans al?

Autofans Weekendshift week 15

In tijden van onzekerheid kan je twee dingen doen; bij de pakken blijven zitten, of moed putten uit de tienduizenden fans die dagelijks de leukste content van Autofans verorberen. Dringend tijd dus voor een nieuwe videoshow van Autofans. Verwelkom de Weekendshift!

Trouwe fans die ook ons Youtubekanaal volgen zullen het al wel gezien hebben, de voorbije weken pakten we uit met een nieuwe "quarantaine-show". Die Weekendshift verpakt het nieuws van de week in een vlotte video zodat je in no-time weer helemaal bij bent met het autonieuws van de week. Omdat we nu eenmaal weten dat sommige Autofans het momenteel drukker hebben met het entertainen van de kinderen, dan te surfen naar het nieuwste nieuws.

Rep je dus als een malle naar ons Youtubekanaal, want ook in deze onzekere tijden blijven we 2 video's per week naar jullie netvlies knallen. Zo was er deze week zelfs nog een review van de Porsche 718 Cayman GT4! De Weekendshift van deze week, die kan je trouwens hieronder bekijken:

Steun Autofans!

Fan van onze videocontent? Dan kan je ons een hart onder de riem steken! Nee, we gaan niet vragen om geld over te maken naar onze rekening, want de content van Autofans is al sinds 2008 gratis... en zal dat ook altijd blijven. Wel kan je met volgende drie handelingen ons energie geven om te blijven knallen in deze onzekere tijden!

1. Abonneer (pretty please)
Door je te abonneren op ons Youtubekanaal kunnen we een steeds groter publiek aanspreken op de digitale televisiezender met de rode speelknop. Hoe je dat doet? Simpelweg via de "abonneerknop" op onze kanaalpagina (HIERZO).

Like abonneer Autofans Youtube

2. Rings a bell
Als je dan toch op onze Youtube-homepage bent, dan is het interessant om op het "belletje" naast "Abonneren" te klikken. Dat zorgt er voor dat Youtube je niets van onze nieuwe content laat missen!

3. Duimpje
Besluit je tenslotte als een volleerde bingewatcher of als sporadische viewer naar onze video's te kijken en vind je ze matig tot zeer interessant/amusant? Dan help je ons enorm door de video leuk te vinden. Dat doe je door het duimpje onderaan de video. De opstaande duim... niet de neerwaartse.

Heb je tenslotte geen idee wat het Autofanskanaal op Youtube juist inhoudt qua content? Dan kan je hieronder even kijken naar een geheel informatieve video...

Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws