Lockdown? Tijd om je velgen eens deftig te reinigen!

Velgen reinigen wassen kuisen Meguiars Autofans hulp info

Staat je auto ook maar wat stoffig te wezen op de oprit/ in de garage? Dan is het met het mooie weer buiten misschien wel eens hét moment om je geliefkoosde vierwieler een liefdevolle verzorging te geven! De komende dagen wordt Autofans alvast terug een beetje AutoGlans, met dagelijkse kuistips én video's. Starten... doen we met de velgen!

Velgen reinigen, het lijkt simpel. Toch kan je maar beter met de juiste producten en technieken aan de start gaan. Want simpelweg de zeep gebruiken waarmee je ook de carrosserie wast zal geen showroomresultaat leveren. Want velgen, die pakken hopen vervuiling op. Vliegroest, remstof, modder en alles wat Moeder Natuur richting de schoenen van je vierwieler weet te werpen. Meguiar's legt je haarfijn uit hoe je nu het optimale resultaat krijgt.

Zelf zin gekregen om aan het kuisen te gaan maar mis je de juiste producten in huis? Rep je dan met digitale spoed naar de MEGUIAR'S WEBSHOP! Leveringen zijn GRATIS zolang de Covid_19 maatregelen in voegen blijven.

Auteur: Auteur: AutoGlans
Reacties: 2 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
johnyboy 10:03
afbeelding van johnyboy

gebruikt hij water op de wheelbrush of gewoon droog erover schuren?

Wim 13:39
afbeelding van Wim

goede vraag voor de Q&A van morgen, 17u :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws