Foamen als ultiem anti-stressmiddel tijdens de lockdown

Foamen megauirs autoglans aufoans instructie video

Word je ook steeds gekker in deze lockdown? Dan is het tijd voor een anti-stressmiddel! En wat ontstresst nu beter dan schieten met een schuimkanon? Jep, je auto foamen kan een gezonde impact hebben op je gezondheid én de lak van je auto.

Leuk natuurlijk, uitgebreid je auto wassen. Wat als je echter van het gemakzuchtigere type bent? Of gewoon kickt op een auto die van boven tot onder vol met zeep hangt? Wel, dan is er tegenwoordig het schuimkanon! Een trucje dat vanuit de carwash-industrie komt maar nu ook thuis toegepast kan worden. Straffer nog, de meeste foamproducten zijn eigenlijk zogenaamde voorwas-producten. Anders gezegd: na het foamen moet je eigenlijk nog altijd je wagen kuisen. De ingenieurs van Meguiar's vonden echter een formule uit die er voor zorgt dat foamen daadwerkelijk als een volwaardige wasbeurt kan dienen!

Zelf nood om wat foam af te blazen? Rep je dan met digitale spoed naar de MEGUIAR'S WEBSHOP! Leveringen zijn GRATIS zolang de Covid_19 maatregelen in voegen blijven.

Auteur: Auteur: AutoGlans
Reacties: 7 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
suskewiet 11:46
afbeelding van suskewiet

waarschijnlijk nog nooit bij stilgestaan dat al die troep uiteindelijk in het water terechtkomt

Wim 15:26
afbeelding van Wim

daarvoor is toch riolering ontwikkeld en betalen wij aan de watermaatschappij?

Adriaan 16:13
afbeelding van Adriaan

Sinds de opsplitsing van de riolering vuilwater-regenwater, is het natuurlijk wel wat complexer geworden. Aangezien straat-waterputjes naar het regenwater circuit gaan, en dus ook geen of minimale behandeling krijgen, is dit best wel een factor waar rekening mee gehouden mag worden.

Techno Patat 16:34
afbeelding van Techno Patat

Ten eerste: zucht, bij echt elk onderwerp wordt er wel een reden gevonden om het de dag van vandaag richting milieu af te kraken. Oprechte vraag: heb je eerst opgezocht hoe milieu onvriendelijk dit schuim is? of doe je dit gewoon voor de sport en is de achtergrond informatie niet van belang?

En trouwens: je afvoer putje moet toch gescheiden zijn van het regenwater? Aleja, ik was toch m’n auto niet op straat maar bij m’n garage waar er een afvoerputje ligt :D!

suskewiet 11:33
afbeelding van suskewiet

Chinezen die betalen voor hun vleermuissoep vinden ook dat ze er recht op hebben.
Daar betalen we nu allemaal voor.

Quin 14:49
afbeelding van Quin

Nieuwe sponsor gevonden met Meguiar? Met 3 artikels op de eerste pagina kan het haast niet anders :D

Wim 15:19
afbeelding van Wim

Valt het op? ;) Stel gerust een vraag voor de live Q&A van woensdag(17u), hierzo

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws