Namiddagbreak: Acura lanceert kortfilm in animestijl om "Type S" te eren

Acura Anime

Acura, Honda's luxedivisie, heeft op haar Youtubekanaal een ongeveer vier minuten durende kortfilm in animestijl gelanceerd om hulde te brengen aan de Type S-derivaten van haar producten. Even zin in een break? Dan is dit het ideale vertier!

Hoewel Acura bij ons weinig naamsbekendheid geniet, is het in Amerika een bekende speler. Het luxemerk van Honda werd destijds opgericht om te kunnen concurreren met Europese grootmachten in de Verenigde Staten. Een rivaal voor Mercedes en BMW zeg maar. Alleen groeide Acura uit tot een geliefkoosd merk voor de tuninggeneratie met dank aan de Integra, NSX en TSX. Om een ode te brengen aan het verleden en de spotlight wat op de producten van het heden te zetten heeft Acura een kortfilm gelanceerd die met zijn animestijl doet denken aan Initial D.

NSX Type S in de hoofdrol

Het is geen toeval dat Acura nu met deze kortfilm op de proppen komt. Het Japanse merk is namelijk hoofdsponsor voor het Amerikaanse Sundance film festival, het grootste filmfestival voor onafhankelijke films. Lekker hip verpakt Acura de amper 4 minuten en 7 seconden durende kortfilm in vier episodes. Even tijd vrij en zin om te genieten van artistieke anime? Zoek het niet verder!

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws