Nu op VTM Go: Autofans en William Boeva zoeken de ideale auto voor BV’s in Celebrity Car Match

VTM Go Celebrity Car Match 2023

Er zijn eindelijk nog eens auto’s op je TV-scherm te bewonderen, en wij zitten daar voor iets tussen. Gisterenavond ging Celebrity Car Match namelijk op antenne, waarin William Boeva met de hulp van Autofans-Yves op zoek gaat naar de ideale auto voor BV’s. Haast je dus naar VTM Go, of bekijk zondag de compilatieaflevering op VTM!

Het Autosalon is volop aan de gang in Brussel, en dat is de gelegenheid bij uitstek om al je droomwagens eens van naderbij te gaan bekijken. Dat geldt ook voor BV’s, met als enige verschil dat zij daarbij doorgaans gevolgd worden door een voltallige cameraploeg. Deze keer liepen er daar echter ook een paar gekkerds in Autofans-truien tussen, en een kijkje op VTM Go leert je waarom.

Van Jamie-Lee Six tot Bart Kaëll

Daar kan je sinds 17 januari namelijk kijken naar Celebrity Car Match, een reeks van zogenaamde ‘shorties’ waarin Koning Auto de hoofdrol speelt. In vijf afleveringen van elk nog geen tien minuten gaat William Boeva op zoek naar de perfecte auto voor een bekende Vlaming, waarbij telkens drie modellen de revue passeren. Die werden uitgekozen door je eigenste Autofans-redactie, waardoor dit meteen ook je kans is om het enthousiasme van Autofans-Yves een compleet TV-scherm te zien vullen. Overtuigt dat je niet, dan kunnen de verschijningen van actrice Jamie-Lee Six, dj Maarten Vancoillie, zangers Bart Kaëll en Sergio Quisquater of komiek Kamal Kharmach je misschien wel verleiden.

Ook de auto’s zijn niet de minste, want we hebben er ons bestaansrecht van gemaakt om de BV’s uit hun comfortzone te trekken. Zo zie je Jamie-Lee Six straks achter het stuur van een vederlichte sportwagen, maakt Bart Kaëll kennis met een aandrijflijn die hij anders nooit had overwogen en gaat William Boeva plat liggen om zichzelf met de wielbasis van een microcar te vergelijken. Je ziet het iedere dag deze week in een nieuwe aflevering van Celebrity Car Match op VTM Go, en zondag 22 januari om 12u25 volgt er een eenmalige compilatieaflevering op TV-zender VTM.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws