Vraag: Wil jij met drie vrienden een Porsche leasen?

vraag-porsche

De Private Lease heeft in Nederland een nieuwe deelnemer. Niemand minder dan Porsche. Zou jij samen met enkele vrienden een Porsche willen leasen?

Share a Porsche, een nobel initiatief van Porsche Nederland. Want leg je samen met enkele vrienden een maandelijks bedrag neer, dan krijg je in ruil een 911, Cayman of Boxster die je enkel nog moet voorzien van peut. Een geweldige manier om een jaartje rond te kunnen toeren met een Porsche zonder al de kopzorgen.

Nadeel is natuurlijk dat je hem moet delen met vrienden. Bij zomerse weekends kan dat wel eens voor problemen zorgen. Want waarom mag Leo er met z'n vrouw mee naar de zee terwijl jij liever de Ardennen induikt voor een driver-sessie. Anderzijds, dichter bij een Porsche ga je waarschijnlijk nooit komen.

Wil jij met vrienden een Porsche leasen?

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
John 14:54
afbeelding van John

Net even opgezocht: het goedkoopste model (een Cayman) leasen voor 24 maand, 12.000 km/jaar delen met 4 personen kost 505 Euro/maand/persoon. Nee dank u, meneer Peeters zou anders gelijk kunnen krijgen, dat ik boven mijn stand leef :-)

BePa 16:29
afbeelding van BePa

Boeit me niet echt en zeker niet voor het bedrag dat John hier voorrekent.
Hopelijk is in de leaseprijs ook professionele conflictbemiddeling voorzien... (tenslotte zijn het toch vaak eik... die met zoiets (willen) rondrijden).

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws