Video: Alfa 4C, Porsche Cayman of Toyota GT-86?

Video: Alfa 4C, Porsche Cayman of Toyota GT-86?

De Alfa Romeo 4C moet nieuw leven blazen in het Alfa gamma. Maar met een tweezitter die tegen de 60.000 euro kost, bots je tegen een sterkhouder als de Porsche Cayman. En dan rest ons de vraag, is de Alfa goed genoeg om even duur te zijn als een Cayman?

De Britten bij Autocar namen de Alfa Romeo 4C, Porsche Cayman en Toyota GT-86 mee naar een circuit in Wales waar ze alle drie de wagens voluit konden laten gaan.

Conclusie is dat de Toyota zonder twijfel de leukste auto is om te rijden voor het minste geld. Maar de echte vraag restte tussen de 4C en de Cayman, waar die laatste uiteindelijk aan het langste eind trok. De Porsche beschikt over een betere automaat waardoor het koppel en vermogen sneller beschikbaar is, heeft minder last van onderstuur en communiceert beter met de bestuurder dan de 4C.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Adolf Van Oostende 00:24
afbeelding van Adolf Van Oostende

Behalve entertainmentwaarde hecht ik de laatste jaren weinig waarde meer aan TopGear .

Met reportages v roadtrips en challenge's die bol staan v debiele puberale streken (of is dat opkomende dementie ? ) waarbij ze zich constant verlagen tot saboteren v elkaars voertuigen is dit vervallen top entertainment of soort stand-up comedy waar toevallig auto's del v uitmaken . .
TopGear-kijker vh eerste uur die vroeger soms speciaal thuisbleef om naar uitzending te kijken , de laatste jaren is dat fel geminderd , evenredig met de daling vd kwaliteit vh programma

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws