Getunede Ferrari 360 heeft de tand des tijds niet goed doorstaan

ferrari-360-tuning2-04

Er zijn sportwagens die met de jaren knapper worden, de Ferrari 360 zal echter nooit bij dat clubje horen. Zelfs wat opsmuk van Novitec Rosso weet deze gele rekel niet te redden.

De eigenaar van deze 360 Spider klopte aan bij ZR Auto in Canada aan om zijn wagen wat persoonlijker maken. Het resultaat is dit geel monster. Om te beginnen werd de wagen in een matgeel kleurtje gewrapt en werden er zwarte strepen op de flanken en op de bovenkant geplaatst. Al was dat nog niet genoeg, de catalogus van Novitec Rosso werd er bijgehaald om een bodykit, spoiler en getinte achterlichten te bestellen.

Afwerken deden ze bij ZR Auto met licht getinte voorlichten en een KW-ophanging die de banaan 60mm dichter bij moeder aarde brengt. Motorisch zijn er geen aanpassingen gedaan, al krijgt de 400 pk sterke V8 een uitlaatlijn van Capristo.

Wat vinden jullie van deze Ferrari? Maken of kraken?

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Louis 12:15
afbeelding van Louis

Zou hem direct nemen! Maar dan wel met handbak :)

Wim 13:16
afbeelding van Wim

De 360 nooit echt een topper gevonden(behalve de challenge stradale), en dit is geen verbetering :)

Oedipus 22:28
afbeelding van Oedipus

Ferrari blijft altijd speciaal, in eender welke vorm. 360 vind ik persoonlijk in CS vorm of "gewone" coupe met manuele bak het best. Maar spoilers zijn hier wel echt letterlijk te nemen. Walk away dus.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws