Vraag: Wat is de ultieme Legoblok op wielen?

lego-car

Er zijn zo van die wagens die de stylingseigenschappen van een baksteen hebben gekregen. In de volksmond worden ze dan ook liefkozend Legoblokken op wielen genoemd. Maar wat is nu de ultieme Legoblok op wielen?

Het is een bewegende lijn. Net zoals jeansjasjes en crocs ooit terug hip zullen zijn, zien we tegenwoordig de terugkeer van de strakke lijnen in de autosector. Lijnen, die ergens begin jaren 90 verbannen waren van de hippe lijst, maar waar Volvo aan bleef vasthouden. Kijk echter naar de nieuwe Lexus NX en de pas vernieuwde Audi's. Overal worden de lijnen terug rechter getrokken en verdwijnen - in het geval van de Audi - zelfs de ronde uitlaatpijpjes.

Bolle wagens zijn op hun terugkeer, de Fiat 500 mag al beven van schrik en de vierkante blok op wielen is niet meer veraf. Tot dan hebben we echter een belangrijke vraag:
Wat is volgens jullie de ultieme Legoblok op wielen?

Nvdr: Dit is geen gesponsord bericht van Lego. Moest de Deense fabrikant dit artikel lezen en zo onder de indruk zijn van onze gratis reclame, dan mag het altijd een Creator MINI Cooper set (productnummer: 10242) sturen naar Autofans HQ (Zagerijstraat 11, B-2960 Sint-Job-in-‘t-Goor). Voor journalistieke doeleinden natuurlijk...

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Glenn 01:27
afbeelding van Glenn

Lada Riva
Suzuki Wagon R (zeker de 1ste gen)
Seat Marbella

JanMijnBotte 08:35
afbeelding van JanMijnBotte

De Suzuki Wagon R+ RR.
Owja, dat bestaat :D

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws