Met je Mazda MX-5 de zomer in vanaf 22.490 euro

mazda-mx5-parijs-2014_01

Met de eerste warme dagen sinds lange tijd heeft Mazda de prijs van de nieuwe MX-5 bekend gemaakt. In België kan je er al mee op weg voor 22.490 euro.

Mazda biedt de MX-5 aan met twee verschillende benzinemotoren. De 1.5 SkyActiv-G is er met 131 pk en dan kan je kiezen tussen drie uitrustingsniveau's. De marketingbobo's van het Japanse merk goochelden wat namen bij elkaar en bekwamen Skymove, Skydrive en Skycruise als resultaat. Een 2.0 SkyActiv-G motor is er ook, die krijgt 160 pk en past bij de Skysport-benaming voor het uitrustingsniveau.

Opties zijn er in de vorm van metaalkleur (500 euro), Soul Red metaalkleur (650 euro), Navigatiesysteem (750 euro, standaard op Skycruise en Skysport), of een Luxury Pack (1.900 euro, enkel beschikbaar op de Skydrive. Omvat zetelverwarming vooraan, DAB radio, rijstrookassistent, automatische airconditioning, lederen zetelbekleding, licht- en regensensor, 16" 'Gun Metallic" lichtmetalen velgen, buitenspiegels in Piano Black, inleg vloerconsole in zwart kunstleder en contrasterende stiknaad).

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
User5480 10:48
afbeelding van User5480

Waarom zijn er geen kleurenopties voor het interieur? Ben ik dan de enige die graag een licht blauwe lakkleur zou willem combineren met een donkerrood lederen interieur. Zijn nog tal van andere combinaties mogelijk ook, kleur past nou echt bij het gevoel van een roadster vind ik.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws