Win: 1 jaar gratis iRacing voor PC/MAC!

mazda-iracing

UPDATE: En we hebben een winnaar!
Elke Autofan met ook maar enige interesse in games kent iRacing wel, een online racesimulator waaraan de grootste racers op aarde weleens hun tanden stuk bijten. Dankzij Mazda en Autofans kan je één jaar gratis je rijvaardigheden bijschaven. Door simpelweg antwoord te geven op een lezersvraag.

Mazda stuurde ons vorige week met de MX-5 Cup het circuit op in Barcelona en laat nu ook jullie delen in de racevreugde. Hoezo? Wel, we hebben op het kantoor een lidkaart van 12 maanden voor iRacing liggen, de meest realistische racegame ooit gemaakt. Dat je best een set-up met stuur en pedalen (en beestige pc) thuis hebt staan, spreekt voor zich.

Zin om gratis een jaar lang de digitale circuits van iRacing onveilig te maken? Dan moet je antwoorden op volgende simpele vraag:

Welke tijd reed redacteur Yannick op iRacing met de Mazda MX-5 Cup op Laguna Seca Raceway.

Een tip, doorwinterde iRacing-gamer Evan Maillard zette een tijd neer van 1min39sec.

UPDATE

Reageerder Jussi wist te raden hoe lang redacteur Yannick nodig had om digitaal over Laguna Seca te knallen met een MX-5 Cup, 1min56 seconden. Eén jaar gratis digitaal racen komt jou kant op!

Laatst gepubliceerd

Reacties (14)

Plaats een reactie
dave 10:12
afbeelding van dave

1:47

Jelle DR 10:44
afbeelding van Jelle DR

2.13

ikke 11:00
afbeelding van ikke

2:01

Junior_AR 12:49
afbeelding van Junior_AR

1:59

Techno Patat 13:19
afbeelding van Techno Patat

1.45 zie, ik heb Yannick hoog op als het op rijden aankomt :D! De rest eigenlijk ook, maar da's hier nie van toepassen :P!

En 6 seconden is al heel wat eigenlijk, maarja die racefreaks zetten altijd tijden waarvan ik denk: wat en hoe?!? En JA YVES, IK KIJK NAAR U :D!

Wim 14:57
afbeelding van Wim

De Yannick is de snelste van de redactie, maar in ons geval zegt dat eigenlijk niets :p

Yvesw 15:08
afbeelding van Yvesw

Inderdaad. Heb hem ooit een emmer chicken wings zien eten en sindsdien twijfel ik niet meer aan Yannick zijn snelheid... :-p

Techno Patat 15:15
afbeelding van Techno Patat

Ja Yves, ik herken da! Wij bodemloze putten van voedsel doen velen verstomd staan kijk ;)!!

Techno Patat 15:15
afbeelding van Techno Patat

Heeft Yves niet een tijdje in de top 10 gestaan van de playstation academy? Met een tijd waar Yannick zich serieus stuk op gebeten heeft :D?!

Yvesw 15:28
afbeelding van Yvesw

Ik heb die GT Academy ooit nipt gemist door éne wolfgang reip wiens tijd ik niet kon evenaren. Geen idee wat er van die jongen gekomen is... ;-)

Jussi 15:13
afbeelding van Jussi

The One and Only Yannick DG ging bij 1:56 met roodgloeiende stoppers en gesmolten rubber over de streep. Ze moesten hem tegenhouden of hij deed nog een donutje op parking.

//NVDR: En we hebben een winnaar!!!//

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws