120 auto's uit Belgische barnfind onder de hamer

Oldtimers veiling Maaseik Classic Wheels Auctions

Barnfinds, oftewel oude herontdekte auto’s in een schuur, hoeven niet altijd in het buitenland van onder het stof gehaald te worden. Het Belgische Classic Wheels Auctions veilt deze maand bijvoorbeeld deze al even Belgische collectie van een verzamelaar uit Maaseik. En die collectie is op zijn zachtst gezegd eclectisch te noemen.

Geen door opa ‘toevallig vergeten’ Lamborghini Miura dus in deze schuur in het Limburgse Maaseik, maar een heerlijk eclectische collectie Brits, Italiaans en Frans staal. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Panhard Dyna, Rover P5 of Alfa Romeo 6? Ook Amerikaanse en Duitse old- en youngtimers ontbreken niet, al is er zoals het een goeie barnfind betaamt wel wat tender loving care nodig. En soms meer.

Classic Wheels Auctions: alfa romeo

Maar dat, en het feit dat Classic Wheels Auctions zijn werkingskosten laag kan houden, maakt dat je hier misschien wel een leuk restauratieprojectje of een toffe youngtimer op de kop kunt tikken voor een betaalbare prijs. En Classic Wheels Auctions, die ken je trouwens van Nicolas Geerts, een van de eerste gasten uit onze podcast RoadTrip.

Classic Wheels Auctions: Land Rover Range Rover classic cabrio

Iets gezien dat je leuk vindt? Reserveer dan even een bezichtigingsmoment via de website van Classic Wheels Auctions en ga eens kijken op zondag 14 of zaterdag 20 maart. Op 21 maart om 18u loopt de veiling af.

De hele verzameling kun je HIER in 360 graden bekijken.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Yannick 07:31
afbeelding van Yannick

daar staat wel een mercedes en jaguar tussen die ik graag zou hebben

4g63' 18:48
afbeelding van 4g63'

2 w123 CE's zien er idd nog heel goed uit. En diene w124 se wil k ook wel. :)

Nicolas Geerts 15:03
afbeelding van Nicolas Geerts

Hi heren,
feel free om volgende zaterdag nog een kijkje te komen nemen. Tussen 10 en 16u zijn jullie van harte welkom! Javanahstraat 71 te Maaseik.

Met vriendelijke groet,
Nicolas

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws