Wij waren op de Fastest Fashion Show on Earth 2012

Fastest Fashion show on Earth 2012

De Fastest Fasion Show on Earth, het lijkt wel alsof we er helemaal naar New York of Peking voor moesten reizen, maar dit keer ging het gewoon in Groot-Bijgaarden door. Effective Media, gekend van onder andere Fleet TV, organiseerde er een exclusieve auto- en modeshow.

We werden verwelkomd met een glaasje, gingen aan tafel om er te eten van wat Peter Goossens samenstelde en mocht rond 23u plaats nemen op de eerste rij van de catwalk, van goede plaatsen gesproken. We hadden voor de verandering geen camera bij, gezien de last ervan. Maar één van Steve Jobs' i-producten leek ons een prima middel om jullie een niet altijd scherp maar wel visueel idee te geven van wat de Fastest Fashion Show on Earth te bieden had. Here we go.

Fastest Fashion show on Earth 2012

Geen saaie rommel, geen stilstaande auto's. Allemaal reden ze de catwalk op en weer af, zowel concept cars als de Ford Evos en Peugeot BB1 concept als supercars zoals de Aventador en racingcars zoals de S60 BTCS. Elk merk nam zijn top mee naar de show. Alles samen waren er een tachtigtal auto's die de catwalk mochten bewandelen samen met een tiental moto's. Tussen het optreden van elk automerk werd er tijd gemaakt voor een écht modeshow. Tientallen modellen, zowel man als vrouw, kwamen ons er de laatste collectie van toppers als Gucci, D&G, Jaeger Le Coultre, Just Cavalli, Liu Jo, Mauro Grifoni, Mille Miglia, Paco Rabanne, enzovoort tonen. Alles samen waren er 26 modehuizen aanwezig. Bekende modellen waren onder andere Ann Van Elsen, Hanne Troonbeeckx, Tanja Dexters en Phaedra Hoste die er eredame was.

Fastest Fashion show on Earth 2012 Lamborghini Aventador

Enkele merken maakten van de gelegenheid gebruik om een première mee te brengen. Zo bracht Hyundai voor het eerst in België haar nieuwe Genesis coupé en Veloster turbo mee, en nam Nissan de Juke-R mee. Die laatste is een project van Nissan's Britse afdeling en er zijn er slechts twee van gemaakt ter wereld. Andere toppers waren de McLaren MP4-12C, de Ferrari Dino, de Lotus Elise Club Racer, de Maserati MC Stradale en de verschillende klassiekers die Porsche ten tonele bracht.

Fastest Fashion show on Earth 2012

Tekst en wazig beeld: Pieter Aertgeerts

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Yannick Degroeve 12:56
afbeelding van Yannick Degroeve

dat concept is echt de waanzin... volgend jaar met heel de redactie is gaan piepen?!

MichelAngelo 13:39
afbeelding van MichelAngelo

en genen Berlingo ofwah?! >:(

Pieter A. 13:41
afbeelding van Pieter A.

jawel, die deden de catering ;)

Verspeeten patrick 18:52
afbeelding van Verspeeten patrick

Een vraagje waar zijn er kaarten te verkrijgen voor de nieuwe fashion show in maart aub

Nathan 19:05
afbeelding van Nathan

Patrick, die lijk je te kunnen bestellen op de website van de Fastest Fashion Show zelf. Mijn portefeuille doet wel al een beetje pijn van naar de prijzen te kijken alleen al ;)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws