Foto's: Porsche Francorchamps Days 2013

Porsche Days 2013 Francorchamps

Ook dit jaar zakten er dit weekend weer een goede 8.000 Porsche-liefhebbers af naar het Circuit van Spa-Francorchamps. De Porsche Days bieden voor ieder wat wils. Ook zonder een eigen Porsche kom je aan je trekken in Spa...

Voor de gelukkigen mét Porsche was er een trackday die in drie categorieën was opgedeeld: Fun, sport en racing. Die laatste enkel voor licentiehouders en professionals. Op zondag was het ook voor de classic-cars (bouwjaar < 1989) een mogelijkheid om hun wagen op het circuit los te laten!

Als extraatje was er ook gedacht aan de 50ste verjaardag van de 911. Er was een “Concours d’Elegance” aan het programma toegevoegd die de RS, Turbo, Speedster/Cabrio/Targa tot het model 993 keurde.

In het Porsche Village kon je danweer je hart ophalen bij de Porsche Design items en kledij. Er was tevens ook de mogelijkheid om in de “Porsche Fitting Lounge” je eigen droom Porsche samen te stellen en Gemballa en TechArt was aanwezig met het betere tuning-spul! Afgelopen weekend was dus weer een succes!

Porsche Days 2013 Francorchamps

Met dank aan Bram Verdyck die ons dit jaar van foto’s heeft voorzien.

Auteur: Yannick
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Wim 10:16
afbeelding van Wim

6 uitlaten op die Gemballa 911 cabrio :) Geef mij maar een 911 3.2

Cuore Sportivo 11:45
afbeelding van Cuore Sportivo

Geef mij maar die groene 997 GT3 RS :-)
GT2 RS is wel dik!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws