Deze foto's van de "Autofans Endurance" tonen je waarom je er bij moest zijn

Autofans endurance 2014

Afgelopen zondag organiseerden we onze eerste Autofans Endurance. Vijftig lezers zakten af naar Puurs om er een wedstrijd van 90 minuten te rijden in een kart.

Jullie

Voor deze eerste editie van de Autofans Endurance rekenden we op tien ploegen van 5 personen. In een mum van tijd waren alle plaatsen gereserveerd. Jammer genoeg was er nog een last minute cancel waardoor we met 45 Autofans'ers begonnen aan de wedstrijd. We zullen de namen van diegenen die nog afzegden geheim houden. Enkel een serieuze som geld kan ons van gedacht doen veranderen.

Autofans endurance 2014

Endurance wat?

Elk team kreeg twintig minuten kwalificatie. De snelste ronde per team was de basis voor de start grid van de effectieve wedstrijd. In de wedstrijd was het de bedoeling om op negentig minuten zoveel mogelijk ronden te rijden.

Autofans endurance 2014

Resultaten

Na negentig minuten ging de zwart-wit geblokte vlag de lucht in en was de winnaar bekend. Schoten Racing ging met de gouden medaille lopen met 71 laps op negentig minuten. Ze hadden tevens de snelste tijd met 1min 09,624 seconden. De Alfisti waren 1 ronde trager en stond een trapje lager met 70 gereden laps. De derde plek van het podium werd opgevuld door het team van Autofans zelf met 68 ronden.

Bedankt aan InKart voor hun schitterend circuit maar vooral aan onze lezers voor hun talrijke aanwezigheid! De volledige resultaten van ons eerste endurance karting event kan je hieronder terugvinden.

Autofans endurance 2014

Geniet van onze fotoreportage en probeer er volgende keer allemaal opnieuw bij te zijn, wij vonden het geslaagd.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws