Rond de Mazda3 met designer Jo Stenuit

Met zijn SkyActiv-X-motor belooft de nieuwe generatie Mazda3 nu al een interessante verschijning te worden. Echter verkoopt design nog steeds beter dan technologie, waardoor we met Belg Jo Stenuit rond de nieuwe Mazda3 trokken om het over zijn design te hebben. En die Jo is de nieuwe opperbaas bij de designafdeling van Mazda Europe.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
FLP 11:18
afbeelding van FLP

Interressant filmpje, maar of wat hij zegt klopt? Geen idee.. Het zou namelijk tof zijn geweest als we de wagen zelf ook eens te zien kregen in het filmpje. Wat voor zin heeft het om constant in te zoomen op de designer? Zelfs als deze het over een bepaalde lijn of kenmerk van de auto heeft? Dit vond ik echt zeer storend. Dan had je er beter een droge tekst van gemaakt ipv een filmpje. Want dit is geen meerwaarde, dit is filmen om te filmen, "want iedereen doet toch filmpjes tegenwoordig?".
Niet afbrekend bedoeld, eerder als opbouwende kritiek, of tip. Jullie andere filmpjes vind ik meestal wel goed, daarom verbaasde dit me..

Yvesw 12:17
afbeelding van Yvesw

FLP: Bedankt voor de input! Dit is inderdaad een puur & onversneden video om af te tasten hoe jullie hier tegenover staan (ipv onze +/- 3 minuten video's met "hippe" montage). We nemen de kritiek mee naar de volgende longread... sorry... longvideo. ;-)

FLP 12:46
afbeelding van FLP

Top! :)
Btw, onversneden is daarom niet slecht, maar dan moet de cameraman wel goed weten wat hij moet doen en wanneer hij wat moet filmen.

Yvesw 13:24
afbeelding van Yvesw

Dan geef ik graag nog mee dat de beelden niet werden geschoten door onze huiscameraman. ;-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws