Interview Elon Musk in Tesla fabriek

Er is enorm veel geschreven rond Tesla het afgelopen jaar. Vooral de productiedoelstelling rond de Model 3 waren een veelgekozen onderwerp. Daar komt bij dat Musk zelf niet altijd de beste ambassadeur blijkt te zijn van eigen merk.

De reden van Musk twitter capriolen lijkt hij zelf te hebben aangegeven door te zeggen dat hij 120 uur/week werkt. Eerlijk, als we hem zo zien, we kunnen het gerust geloven. Musk lijkt moe en we kunnen we best begrijpen waarom. Fabrieken gaan optimaliseren in een uiterst competitieve markt, terwijl nog de grootste batterijenfabriek in de wereld bouwen en zwaarste raket in 40 jaar lanceren, doe het maar eens. Alle respect voor Elon, maar ga aub even slapen, en blijf van twitter.

YouTube ster Marques Brownlee mocht hem 15m interviewen. Geen lastige vragen, maar daar bereik je soms veel meer mee. We komen te weten dat Tesla een heleboel robots heeft moeten ontslagen. Blijkbaar lijken mensen nog altijd de beter optie voor bepaalde handelingen. Een dure les voor een innovator.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws