Trust the system: BMW's stoppen binnenkort zelf voor verkeerslichten

BMW noemt het alvast haar Urban Traffic Light Recognition. Dat systeem moet het mogelijk maken dat de adaptieve cruisecontrole ook automatisch afremt voor oranje en rode verkeerslichten. Daarmee is het een logische evolutie voor een systeem dat nu al afremt voor andere auto's, voetgangers en fietsers. Alleen is het wel een moeilijke, want de camera's moeten continu monitoren op verkeerslichten in alle vormen, geuren en kleuren. En wat als rekels met kwade bedoelingen je BMW zo manipuleren dat 'ie denkt dat er een rood licht in het midden van de autostrade staat?

Trust the system...

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Waxweazel 14:38
afbeelding van Waxweazel

Maar dan enkel voor rode lichten en niet voor orange lichten zoals een goede BMW-bestuurder beaamt ? :D

Jelledr 22:46
afbeelding van Jelledr

Toch echt wel dichtbij nu. Binnenkort zullen we nog hunkeren naar toen we nog min of meer vrij waren.
Viel me dit weekend nog eens op toen we opweg waren naar lansard Beach eindhoven. Overal traject controles. Je moest meer naar het dashboard kijken dan op de weg.

Het wordt erger en erger. Mijn auto mijn vrijheid is weldra verleden tijd. Ik blijf sowieso de aankoop van een nieuwe uitstellen. Zolang mogelijk 90's karren voor mij. Wordt sowieso bijna onbetaalbaar binnenkort. Toch speel ik soms met de gedachte iets groter te willen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws