Nissan Townpod Concept

De teaser die Nissan ons een kleine maand geleden liet zien, heeft op het salon van Parijs een vervolg gekregen. De Nissan Townpod blijkt een combinatie van de techniek uit de Nissan LEAF en de vormen van de Nissan Cube te zijn geworden. Op motorisch vlak bijna geen nieuws, het speciale bevindt zich in het interieur en de bouw van de carrosserie.

Die krijgt vooraan twee conventionele deuren, terwijl de achterste deuren naar achteren openen zoals bij een Opel Meriva. Ook ontbreekt de middenstijl, zodat instappen vlot verloopt. De kofferklep wordt vervangen door twee achterdeuren, wat volgens Nissan vooral praktisch in de stad zal zijn. Ook creëer je een grote laadopening net zoals bij een bedrijfswagen. Ook afgekeken van de bedrijfswagens, zijn de openende panelen in het dak, waardoor je lange voorwerpen kan vervoeren in je wagen.

Binnenin is het al flexibiliteit wat de klok slaat. De achterste zetels kunnen verschoven worden over een rail, je kan een aantal bergruimtes zelf indelen en de achterste stoelen zijn ook erg dun ontworpen, zodat meer zitruimte gecreëerd wordt.

Nissan Townpod Concept

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités