Chevrolet toont renders voor Cruze hatchback

Een rijtest met de Chevrolet Cruze sedan toonde reeds aan dat dit model er best mag wezen. Een ruime, comfortabele gezinswagen aan een betaalbare prijs. Om het model nog praktischer te maken lanceert Chevrolet volgend jaar een hatchback variant van de Cruze. Deze foto's werden geregistreerd bij het Europees merkenbureau en tonen zeer duidelijk hoe de Cruze hatchback eruit zal gaan zien. Heel veel verschillen met de concept car  zoals die werd voorgesteld tijden het Autosalon van Parijs zijn er niet.

Het model zal zich onderscheiden van de sedan versie door zijn specifieke achterkant. De hogere kofferlijn doet wat denken aan een Mitsubishi Lancer Sportback. Onder de motorkap vinden we dezelfde motoren terug als bij de sedan. We hebben het dan over een 1.6-liter benzine (113pk), een 1.8-liter benzine met 141pk en een 2.0-liter grote en 148pk sterke dieselmotor.

Chevrolet Cruze hatchback

We verwachten dat Chevrolet deze Cruze hatchback zal presenteren op het autosalon van Genève. De verkoop zal dan vermoedelijk tegen juni 2011 van start kunnen gaan.

via WCF

 

{{galerij}}

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités