berre 23:24
Portrait de berre

De "opgeplakte" tablet is idd niet het beste idee dat ze bij Mercedes al gehad hebben maar daar stopt de kritiek voor mij... van de grote spelers is Benz de enige die risico's neemt, zowel qua interieur als exterieur...

Smaken verschillen misschien/gelukkig maar ik heb geen wauw gevoel meer bij Audi, meer van hetzelfde lijkt de slogan (qua design althans)... één van mijn jongensdromen was auto-designer worden, geen lap kunnen tekenen boorde die droom de grond in maar ik stel me nog dikwijls voor hoe dat er aan toe zou gaan... bij Benz zie ik in mijn gedachten een gepassioneerd creatief team die terugkijkt naar de historiek van het merk. Bij Audi zie ik een ge-outsourced design team in een kale meeting room, de ene helft gapend starend naar een white-board, de andere helft doodles aan het kribbelen op het voorblad van het eerste hoofdstuk van hun design-handleiding ("grilles").

Jammer want audi was vroeger mijn droomwagen, ik herinner mij nog levendig de teleurstelling toen de audi A4's niet meer op onze leasing lijst stonden wegens te lange levertermijn... ze staan er nog steeds niet op, maar zelfs al was dit toch het geval, ik zou het zelfs niet overwegen... Geef mij maar mijn CLA shooting brake die nu in mijn garage staat te blinken en die elke dag een smile op mijn gezicht tovert, zowel in het naar de auto stappen als het in de auto stappen :-)

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités