Vraag: Wat is de ergste parkeerfile die jullie ooit hebben gehad?

fileparking

Het is zondag, dus de kans is groot dat er op de kalender in de keuken op het vakje van vandaag een activiteit prikt. Daarbij nemen de meeste Autofans de wagen - of de trein, als je naar de zoo van Antwerpen gaat - om samen met duizenden te vechten om een parkeerplaats. Wat is de ergste parkeerfile die jullie ooit hebben meegemaakt?

Je kent het wel, een gezellige uitstap die zichzelf omvormt tot een levende nachtmerrie. Meestal zijn er twee soorten van parkeerfilestress. De eerste is dat er bij een gebrek aan parkeerplaatsen een gigantische file ontstaat waar iedereen vecht om zijn wagen in een veel te kleine parking te rammen, de andere gebeurt meestal wanneer jij vertrekt en het 30.000 andere mensen ook een goed idee lijkt om tegelijkertijd uit hun parkeerplaats te vlammen.

Het resultaat is voor beide gevallen echter hetzelfde, namelijk een file die muurdicht zit. Reken daarbij ook nog eens schreeuwende kinderen op de achterbank, een blaas die smeekt om loslating en je krijgt een dag die je liever niet meer wilt herinneren.

Kennen jullie dit? Wat is de ergste parkeerfile die jullie ooit hebben meegemaakt?

Derniers articles publiés

Commentaires (5)

Laisser un commentaire
Kenny 12:04
Portrait de Kenny

Overlaatst nog een ergerlijke parkeerfile meegemaakt in een ondergrondse parkeergarage van de bioscoop.

Iemand die ging vertrekken had z'n auto alvast voor de bareel aan de uitgang gezet om pas daarna te gaan betalen. Om dan te concluderen dat z'n briefje van € 50 niet werd geaccepteerd door de machine. De film was net gedaan, dus in no time stond er een serieuze file achter hem.
Top of the bill: iedereen die achter hem stond had natuurlijk al wél betaald, en zo'n ticket is na het betalen nog maar een kwartier geldig. Je kan je wel inbeelden wat dat gaf :-).

Na een dik kwartier heeft hij toch kunnen betalen. Ik geloof dat de mensen die in de file stonden hem wel konden lynchen. Een geluk dat niemand hooivorken en fakkels in de koffer had steken...

Wim 14:02
Portrait de Wim

Het nieuwe station van Brecht, daar is de parking ontworpen door idioten. Maar één uitgang, waar maar één auto door kan, die tegelijkertijd als ingang dient. Je moet niet vragen wat dat, elke dag, geeft aan opstopping als de reizigers terugkomen. Er is nochtans plaats te over daar om een 2de uit/ingang te bouwen.

Verder was het altijd in Antwerpen oppassen om niet ingesloten te geraken aan de Waagnatie en aan de kaaien.

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités