Sven 09:08
Portrait de Sven

Das een mooie, die S-Max. Al zijn er zijn nu eenmaal mensen die dat budget er niet voor over hebben, of niet willen gaan lenen voor een auto. Ik ben voorstander van kleine auto's die breed genoeg zijn om drie zitjes naast elkaar te plaatsen, dan heb je die extra kofferruimte niet nodig. Kijk je rond, zie je inderdaad 80% van de tijd mensen alleen in de wagen, als deel van de file.

Wat dat 'kinderen en direct een grotere auto' betreft, wij hebben de voorbije 4 jaar met een Kalos gereden, de laatste twee jaar met twee kindjes erin, ging perfect, nooit plaats tekort gehad (zelfs ruimer dan n Polo). Alleen bij dat derde kindje verplichten constructeurs je plots bijna om een auto te kopen die het dubbele of meer kost. (en die achterste rij is dan nog niet erg ruim én in de plaats van de extra bagageruimte die ze je beloven)

In die 9-3 krijgt uw kennis volgens mij geen drie kinderzitjes naast elkaar. (dat derde is in dat geval niet verplicht, maar stel u maar voor dat uwe derde kleine tussen de twee zitjes gekneld raakt bij n ongeval), laat staan de vier kinderen uit je betoog. En dan nog zit je in een prijsklasse die niet elk jong gezin bereikt.

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités