Techno Patat 12:13
Portrait de Techno Patat

Ik stel me net niet onwetend op! Mensen weten dat autos mijn passie en voornaamste hobby is! Ik maak er ook geen groot geheim van dat ik mn bakkerij heb om er later dan een clk dtm amg van te kopen :D!

Dat heeft al dikwijls geleid tot: 'hij is daar toch niet weer met zn auto's!'! Maar ook al veel tot tips over spots, en ook tot mensen van 30-40 die kwamen vragen aan mij wat ze van volgende wagen zouden kunnen kopen!

Dan ben ik trots, als een man van 40 zijn trots opzij zet om aan een 21 jarige snotneus advies te vragen! Dat wil toch wel zeggen dat mn hobby erkent wordt!

Moet je je schamen? HELL NO! Als er nog eens iemand vraagt met wat voor auto hij rijdt antwoord je met een gevoel van trots: een s 350 cdi limousine!

Mijn autoliefde is begonnen door mn beste maat! Ik had al interesse maar nog niet verder dan: hmm, mooie mercedes! Maar na mn eerste bezoekje aan Spa op mn 16e was ik verkocht! Ik begreep de filosofie en levenstijl er achter! Ik begreep waarom de ene met vleugel sneller word, de andere een johnnybak! En sinds die dag is de wereld een autofan rijker!

Oger die fanboys: ik ben dat ook niet, maar heb toch een zekere voorliefde voor bepaalde merken! Hoewel ik altijd opensta voor een mooi staaltje techniek/design van amdere merken!

Bij de weg: bezoek je nu ook soccerfans om aan die voetbalweetjes te komen of heb je het gegoogled :p?

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités