Vet: Mercedes C 63 AMG Coupé door Väth

Dat van die baas boven baas, dat blijft gelden. Väth nam de Mercedes C63 AMG Coupé mee en bracht hem terug met wat extra hormonen. De 457 pk worden er 680, de 600 Nm worden er 840. 4 seconden heeft de wagen nog nodig voor een 0-100 km/u nummertje, bij 335 km/u is hij pas buiten adem. Daar hangt ook een prijskaartje aan vast, eentje waarvoor je heel wat andere dingen kan kopen: 64.308 euro, exclusief de auto zelf.

Väth verkrijgt die stevige cijfers door een supercharger te monteren, de ECU te herprogrammeren, de uitlaatlijn aan te passen en een nieuw waterkoelingssysteem te plaatsen. Om alles mooi op de baan te houden werd de ophanging aangepast en werden ook 380 mm grote high performance remschijven geplaatst. Daardoor staat de wagen tussen de 20 en 65 mm dichter bij de grond.

Bij Väth weet men dat het oog ook wat wil. Daarom plaatst men een carbon bumperspoiler vooraan en een diffusor achteraan uit hetzelfde materiaal. Ook een kofferspoiler krigt een plaatsje. Binnenin vind je wat je nodig hebt als je snel wil gaan. Een snelheidsmeter die pas op 360 km/u stopt, sportstuur en hier en daar wat carbon accenten.

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
Techno Patat 17:02
Portrait de Techno Patat

En dan te bedenken dat ik ging prijs vragen voor een simpele C250 CDI coupé! Met maar 200 pk's :p! Daar zou ik niet mee durven buiten komen als ik dit zo bekijk :p!

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités