Hugo 11:18
Portrait de Hugo

Autofans hoeft zich niet "te distantiëren", hoor. Bedoelen jullie gewoon niet dat YW zijn eigen standpunt en niet dat van Autofans weergeeft? "Distantiëren" klinkt zo onvriendelijk ;-)

Maar YW heeft overschot van gelijk. Verkeersdrempels in een zone 70, waardoor dat je moet afremmen naar 35-40 km/h indien je niet je hele onderkant wil afschrapen... En dan weer optrekken naar 70. Ecologische nonsens en zorgt er enkel voor dat de flow wordt onderbroken en velen dus harder gaan optrekken om de verloren tijd goed te maken...

Ander voorbeeld: op mijn woon-werk traject (Geel-Diegem) is de laatste 3 jaar door het heraanleggen van de Antwerpse weg, het centrum van Westerlo en Herselt en de herinrichting van een aantal kruispunten rond Aarschot (met conflictvrije lichten) m'n reistijd gestegen met ongeveer 9 minuten (enkel). Dat is dus 18 minuten op een dag x 230 werkdagen = 69 uur per jaar langer in de wagen. Aangezien ik een hardwerkende zelfstandige bren is dit 1,25 weken productieve tijd dat ik verlies... Yep, vele kleintjes maken een groot.

Dit is één van de vele voorbeelden van de nanny-state die we hier jammer genoeg ook in België/Vlaanderen aan het creëren zijn en er op termijn toe leidt dat rationele en ondernemende mensen zich de haren uit het hoofd rukken van frustratie over de versmachtende druk van een keizer-koster overheid die zich blijkbaar als ultieme missie heeft gesteld om ons tegen onszelf te beschermen . Wie heeft er nu in godsnaam conflictvrije lichten nodig?

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités