Bentley had negatieve reacties op haar SUV verwacht (incl. video)

Volgens anonieme bronnen had de Volkswagengroep zich samen met Bentley verwacht aan veel negatieve reacties op hun EXP 9 F concept. Volgens de Britten hebben de designers wat overdreven waardoor de wagen een wirwar wordt van stijlen en lijnen. Bentley zou momenteel al aan het werken zijn aan een discretere variant van dit concept. Die nieuwe variant zou meer traditionele SUV proporties gaan aannemen, zo zouden de koplampen een stuk kleiner worden en zouden ze ze ook dichter bij de mistlichten worden geplaatst. Wanneer de meer productierijpe variant getoond zal worden blijft wat afwachten, maar de autoshow van Parijs lijkt niet onwaarschijnlijk.

Volgens de CEO Wolfgang Durheimer zal de SUV er naar alle waarschijnlijkheid komen. Wie in 2015 goed 236.500 euro op tafel kan leggen zal zichzelf eigenaar kunnen noemen. Bentley mikt met deze SUV wel vooral op Rusland, China en het middenoosten, waar de SUV markt blijft groeien.

In de video vertellen de verantwoordelijken, inclusief onze Belgische ontwerper Dirk Van Braeckel, over het Bentley EXP 9 F concept.

Via Whatcar

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités