Porsche Cayenne GTS Design Edition 3

Porsche Cayenne GTS Design Edition 3Er is een nieuwe Porsche Design Edition. Na de Cayman S (Design Edition 1) en de Boxster S (Design Edition 2) heeft Porsche de Cayenne GTS onder handen genomen. De Cayenne krijgt de logische naam Design Edition 3. De wagen krijgt een erg gespierd sportpakket. Dat pakket bevat naast een andere voor- en achterbumper ook zwarte koplampen, een dakspoiler, getint glas en zwarte 21-duims velgen. De Cayenne wordt gelakt in ‘Lavagrijsmetallic’ en krijgt 3 matte racestrepen. Natuurlijk ontbreekt ook de eervolle vermelding ‘Porsche Design Edition 3’ niet op de flank van de auto. In het interieur is gekozen voor een prachtige combinatie van zwart leer en rode stiksels. De sierlijsten zijn van carbon. Op het handschoenkastje is terug te vinden welke van de 1000 wagens jij in je bezit hebt.

Het comfort wordt verzekerd door de met alcantara en leer bekleedde sportzetels. Je muziek kan je beluisteren met het BOSE® Surround Sound Systeem, dat 14 luidsprekers omvat.

De wagen heeft een sportieve ophanging en is 24 mm. verlaagd. Het Porsche Active Suspension Management (PASM) is standaard.

Meer afbeeldingen vind je hier.

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
Anonieme gebruiker 07:08
Portrait de Anonieme gebruiker

scania v8 turbo

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités