Infiniti voorziet FX van kleine facelift

Op 18 augustus zal Infiniti de gefacelifte FX officieel aan het grote publiek voorstellen. Dit zal gebeuren op de jaarlijkse Pebble Beach Concours d'Elegance. Op deze autoshow komen pracht, praal en strak design op de eerste plaats. De perfecte plaats voor een sexy SUV als de FX. Na een kleine facelift denken ze bij Infiniti dat dit model nog beter gewapend is tegen de moordende concurrentie in dit segment.

Wat het meeste opvalt is natuurlijk de vernieuwde voorkant van het model. De grille doet meteen denken aan de Essence concept. Hij is iets groter dan bij het uittredende model en de nogal experimentele vorm van de spijlen werd gelukkig achterwege gelaten. Tot zover de meest opvallende wijzigingen aan de looks van de FX. We merken ook nog nieuwe aluminium velgen op, maar dat is niet echt bijster bijzonder.

Tot zover het goede nieuws. We betreuren dat de facelift van de FX enkel wordt voorzien voor de Amerikaanse markt. In Europa moeten we het dus blijven stellen met de huidige FX. Reden hiervoor is dat de kostprijs van Infiniti voor de Europese markt aanzienlijk hoger ligt dan in de USA. Daarom is het niet haalbaar om het gefacelifte model hier te commercialiseren.Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités